SävCon

Dit far jag i morgon förmiddag, även om jag inte vet vilken tid ännu. Kom på, för bara dryga timmen sedan, att jag ju inte längre äger ett liggunderlag men Sofie räddar eventuellt mig och ska frösöka leta upp sitt rosa (?!!) till i morgon så vi kan åka förbi och hämta det i Byske. Söta Sofie! <3
Jag sover nämligen så sjukt dåligt om jag ska sova på bara golvet nämligen så hon räddar mig eventuellt från att gnälla ihjäl folk - om jag alls försöker mig på att sova vill säga. Är det kul omkring mig brukar jag glömma sådana detaljer!

Men packat har jag i övrigt. Förvisso ligger Lilla Söta kvar utanför väskan, men hon ska få följa med på sin allra första resa. De växer upp så fort de där små datorerna! Och badkläder har jag med mig för det ska bli bad på lördag! Wei!

Så, får jag inte igång internet under helgen så vet ni var jag finns - i Sävast på rollspelskonvent!

Onsdag

Nu har jag kommit in på min andra vecka som arbetslös och det börjar väl bli lite tråkigt - på dagtid. Kvällarna är fortfarande fulla av pyssel och rollspel medan dagarna är rätt tråkiga. Idag tvättade jag, till exempel. Ja, och gjorde pappersarbeten till Arbetsfömedlingen och A-kassan.

Men jag har fått tag på Bellas ägare och nu kommer hon på måndag - samma dag som Sandra sticker till Västerås, så snart är det slut på semestern. Eller ja, det är typ redan slut för i morgon ska jag städa ur bilen, köra syrran några ärenden, utföra några sådana själv på både Myrorna och Röda Korset och packa. På fredag far nämligen jag, Arvid, Elin, Wilper, Joel, Anders och David iväg till SävKon och ska vara nördiga ett par dagar. Ska packa ner badkläder inte minst, för tydligen kan man bada där någonstans!
Bada, bada, bada...

I övrigt är jag så trött på forum ibland. Jag är mer eller mindre aktiv i några stycken och det finns nästan alltid folk som kan tolka den mest enklaste av texter på de mest konfliktsökande av vis. Att folk ens orkar engegera sig så hårt med att finna dispyter är bortom min förståelse och man kan inte göra så mycket åt det heller eftersom de inte ger sig. Likväl är det, inte helt sällan, vid tillfällen som dessa som jag kan få visioner av hur mycket bra saker man kan ha ett hagelgevär till.. Och ja - alla visioner slutar med blodfläckar.

Men nu, nu ska jag i säng så jag orkar städa ur bilen i morgon och innan jag ger upp för min mage. Den vill nämligen ha mat, men det får den inte. Inte så här sent! Inte ens efter ännu ett najs spelpass med Fannyn. Fanny som väl snart borde tröttna på mig och mina karaktärer med tanke på hur vi suger oss fast vid henne. Till och med så hårt att vi skickar henne sms för att få komma till att spela. XD

Godnatter!


En vecka kvar!

Det är knappt att jag kommer ihåg när jag var med i så många sociala sammanhang som nu. Måste varit i gymnasiet sist, om sanningen ska fram, men på senare tid har verkligen rollspelandet slukat allt. Inte för att jag klagar, det gör jag verkligen inte, men det ska ändå bli skönt med lite paus från det hela för att fånga upp sitt liv igen. För jag kommer snart att behöva en paus på en vecka eller så, för snart, snart, snart kommer Bella!

Insåg just, denna söndag då man vrider tillbaka klockan en timme, att det fan snart är dags! Tiden har gått så sjukt fort! Sandra är borta några dagar då hon ska till Pajala och mecka med flygplan, sedan är hon hemma en helg för att fara på måndag om ganska exekt en vecka. Då kan jag hämta hit Bella! Och jag har inte hittat de gamla hundskålarna jag hade så jag måste köpa hem ett par sådana, och jag har fortfarande inte lämnat tillbaka halsbandet jag råkat glömma här efter att jag lämnat tillbaka hunden efter helgbesöket hon fick genomlida i mitt och kattens sällskap. Känns som om ingenting är gjort och att jag knappt hunnit blunda innan det blivit dags!

Åh, det ska bli så spännande och kul!

Man kanske ska höra av sig till hennes ägare också en sväng. De har väl inte hört av mig på två veckor nu så det börhjar bli dags. Har ändå lite frågor att ställa, så jag kan lika bra få det gjort. Wiii!


Adana vs *Man i Huva*

Spel, spel, spel, spel, spel... Rollspel.

Satt uppe till sent inpå natten igen, inte för att spela Dark Heresy den här gången, utan för att ta tag i spelet på syskonskapet. Två loggar fick jag ihop och känner mig så sjukt nöjd. *Man i huva* har det allt annat än lätt där Adana onekligen gör vad hon kan för att få ner honom från hans höga hästar. Och detta är ändå en relation som började med "Argh, jag avskyr honom!" och på en fem - sex möten gått till "Åhå! I can use this!" och jag vet exakt vart det ändrades. Att betala hyrsvärd för information gör dem mycket vänligare inställd till folk helt enkelt. Får se vem som går vinnande ur denna mentala strid, för så långt vill jag påstå att min knekt leder med två noll.! Wei! Och hon tycker, förstås, att det är jätteroligt! Sedan får vi se hur länge det håller i sig. Hon har ju en viss förmåga att få igen för allt skit hon hittar på.

Men två loggar på en afton som båda får mina käkar att värka, det är bra jävla betyg, och så sjukt roligt att spela! Inte konstigt att man bli beroende! <3

I övrigt försöker jag få igång min alvinna, vilket går.. sådär. Det är alltid klurigt med nya roller, men jag tror jag ska få rätt på henne bara jag får tag i lite motspelare!

Inte jul ännu, men snart!

Adana, målad av Wera - så klart!


Nattshopping

Satt uppe vid datorn efter att jag kom hem efter warhammermålningen i natt (var typ hemma halv tre!) och såg att jag fått mail från figleaves som hade rea på en massa underkläder. Något som resulterade i att jag faktiskt tog mod till mig och började shoppa loss. Någon timme senare sitter jag med ett antar varor i shoppingkorgen och börjar sålla ut vad jag vill ha och vad jag inte akut behöver. I slutändan kom jag ändå upp i en fyra BH och en totalsumma på dryga 750:-, vilket känns som ett kap! I vanliga fall är det nämligen ungefär vad jag betalar för ett styck plagg på den lokala underklädesbutiken, och nu sitter jag och hoppas på att allt ska passa!

Vet nämligen, inte minst, hur svårt / lätt det är att skicka tillbaka prylar om det skulle vara helt åt helvete, och få tillbaka sina pengar. Blir nämligen att det kommer skickas från UK och därmed är det allra första gången jag köper något från utlandet via internet! Spännande på det där löjliga viset!


Sedan ska man bara se ut som en modell också, så man kunnat göra kläderna rättvisa. XD


Di'Nah

Så var jag där igen - skapande av en ny karaktär. Eller nå - ny och ny. Egentligen har hon spelats i en Warhammer 40k kampanj ett tag, men eftersom det spelet ska läggas ner för att ersättas av ett annat äventyr, tyckte jag att jag inte tappat intresset för rollen ännu. Således ska hon göras om och modereras lite för att passa i  Skyskonskapets Langtrue istället - som ju är ganska mycket mindre rymden.

Tyvärr skulle jag vilja ha en bild på henne, men jag är en verkligt urusel tecknare, så jag får helt enkelt se hur det blir med det. Att ta en bild, skriva ut den, rita av den och där modda om den borde däremot gå. Eh.. Tror jag. Vad hon däremot fått, är en häst. Något som faktiskt gick riktigt fort. Från rymdmoppe till havremoppe är ju ändå inte så stort hopp - ey? Han ska bara få ett namn också, men det dyker nog upp ellt eftersom. Under tiden kan jag klargöra att hon är en brunhårig högalv med vit läderrustning och en ganska skrämmande mask med röd hårman till det. Två svärd och en häst som passar till löpning, hästpolo så väl som tjurfäktning lägger ytterliggare krydda på steken. Och hästrasen jag valde att repesentera finns nämligen på riktigt och heter Azteca - så har ni lärt er något nytt!



Di'Nahs hingst


I övrigt så har jag hunnit bli arbetslös så jag har hunnit besöka AF och meddela mig som arbetssökande och ska fylla i papper till A-kassan så jag kan få stämpla. Sedan ska jag kontakta komvux och köpa in lite prylar till hunden. Bella kommer ju snart så det är bäst att få alla detaljerna klara tills det är dags eftersom det ju bara är två veckor kvar eller så. Full rulle med andra ord. Veckan tog så fort slut medan jag var i Byske och hälsade på Sel. Hennes fiskar, som vi köpte i sördags, har redan hunnit lägga ägg en omgång så man kan ju gissa att det nog blir fler så småningom!

Ikväll ska jag måla warhammerfigurer och försöka rita lite. Inser hur fort tiden går! Har knappt hunnitt räna heller. Ett pass Afro-dance kom dock till skott och det var ritkigt jävla roligt! Bara att släppa loss och hänga med!

/VildKatt

Andra natten med Bella

Vi försov oss båda två. Planen var att gå upp vid halv nio, vi kom upp tio i tio båda två. Inte minst eftersom jag glömde stälal mobilen, trots att jag vill minnas att jag var på väg. Eh ja, fail, helt enkelt. Däremot har natten gått utmärkt. Inget skällande, bara sovande. Tror alla tre var trötta faktiskt, men vad gör väl det? Gick utmärkt att stänga köksdörren. Katten ville inte in och Bella brydde sig inte alls.

Nu när vi vaknat, och hunden fått frukost, ska vi däremot fara ut till mitt jobb och hämta min plånbok, sedan ska Bella hem till sina ägare så jag kan fara iväg och spela rollspel. Och jag har bestämt mig, jag behåller henne så får jag ringa och tacka nej till terriern - bara hennes ägare vill ha kvar mig. Tog bort annonsen igår efter ännu ett brev. Den här gången en femårig shetland sheepdog som ville ha en fodervärd. Men som sagt, jag har bestämt mig, för det har redan gått så fort med Bella att jag inte har anledning att tro annat öän att dte kommer gå skitbra det här.

Men så, nu ska vi ut. Höres!

Första natten med Bella

Var inte helt okomplicerad. Kattens matskål uppe i fönsterkarmen är tom, Bella skällde till en eller annan gång, men utöver det vill jag nog påstå att det gick riktigt bra. Funderar dock på att börja stänga köksdörren, fast då kommer inte katten in till sin mat heller. Får se hur jag gör med det men annars är systemet bra med att Bella får gå och lägga sig när hon är uppe och skällt. Tror inte det lär hända ofta i natt.

Nu ska vi däremot ut. Sen eftersom jag glömde ställa klockan, men hon har fått sin frukost nu och jag har hunnit kolla alla sidor som är "viktiga". Tar bollen med mig tillsammans med lite hundmat och bajspåsar, så ska vi se om vi hittar en hundrastplats. Hon behöver nog springa av sig lite och så ska vi se hur det går med inkallningar.

Har redan skrivit upp en klicker på inköpslistan. Köpte ju en till Porthos när jag skaffade honom, men den lyckades jag bli av med innan jag ens kommit hem. Och jag som generellt ändå var emot dem, har redan fattat poängen med dem. Nu är nämligen Bella inte intresserad av mig speciellt mycket, utan mathanden, så lär hon sig att ljudet från klickern är ett berömmande, hoppas jag på att hon söker belöningen först efter att hon gjort vad hon ska, snarare än söker den först, sedan motvilligt släpper ögonen från den. Vi får se. Detta är, överlag, litet experimenterande än så länge. Kanske är bollen en lite större dragningskraft också?

--------

Nu har vi kommit hem igen efter dryga två timmar utomhus, både lös och kopplad. Hittade ingen hundrastgård så jag chansade på ett öppet fält istället och det gick alldeles utmärkt. Inte för att hon direkt kom på inkallning, men hon är ju lite orolig för att man ska försvinna, så hon håller verkligen ögonen på en och kommer efter en stund. Får ha mer godis med mig ut så blir det nog en lite kvickare reaktion, annars uppförde hon sig riktigt bra överlag. Vi hälsade på en fyraårig Briardtik och passerade både cyklar, barn och stavgångare utan problem, liksom en oreglig golden retriver. Bollen däremot.. eh ja. Den tappade vi bort. Ganska direkt. Så intressant var den att hon inte ens bemödade sig med att låtsas leta upp den. *garv* Får väl skaffa en ny som kompensation.

Så, that´s that. Nu ska vi vara inne ett tag hade jag tänkt så går vi ut senare igen.
Tata!

Bellabesök

Städat och klart! Det mesta som är tuggvänligt är bortplockat och överlag är här snyggt och prydligt även om golven skulle behöva moppas. Jag känner allt mer att jag gör ett bra val som tar hem Bella så tidigt i skedet, så jag sedan kan bestämma mig för hur jag ska göra. I samband med att jag hade en tanke på att allt var löst fick jag nämligen ett mail till om en hund som ville ha en fodervärd. En Jack Russelterrier som bor i Umeå för närvarande. Så är det alltid tycker jag, att när man väl kommit loss, ja då kommer nästa meddelande in. Jag som ändå haft annonsen uppe i ungefär tre veckor nu.

I vilket fall ska de snart lämna in Bella åt mig, så får vi se hur det går med katten, inte minst. Och akvariet. Är väl nästan det senare jag är mer brydd för. Katten sköter sig själv och Bella får jag väl hålla ögonen på, men klipper hon inte de råttor hon bor med så lär hon inte klippa katten, så där har jag inga bekymmer. Sedan får vi se om hon är så glad i att öppna dörrar som jag blivit varnad för, men jag tror det är lugnt. Tror. Vi får la se helt enkelt. Har ju henne till söndag morgon är det tänkt, så vi ska nog komma på ett och annat under tiden.

Ska nog dessutom köra med att lekar får hållas utomhus till att börja med. Hon har gott om energi, jycken, men jag tror att det blir bättre om jag håller våra gemensamma lekar utomhus så hon får lära sig att man leker och stimmar ute medan hemmet är till för avkoppling och tankeverksamhet. Tänker stjäla ett och annat från Fanny, som ju är så duktig med att sätta upp både det ena och det andra tipset på nätet, och resten får jag fiffla ihop själv - så får vi se om jag faktiskt har vad som krävs, eller jag bara är ord utan visor. Spännande!

Bella



Hundlån och rollspel

Mycket att skriva egentligen, men det är alltid svårt att börja när man inte skrivit på ett tag och är rädd för att man ska missa något. I korta drag kan jag ju erkänna att jag verkar ha fastnat i warhammer-måleri igen, av ren slump. Jag bad om att få måla en ramdom gubbe och vips så hade Jens bror Linus givit mig en hel hög.. Inte riktigt vad jag tänkt när planen bara var att baka kladdkaka med Elin för att ge till Arvid i födelsedagspresent. Han fyllde nämligen 25! Grattis, grattis!

Men det var trevligt. Nästan lika trevligt som att träffa Elina och Anton idag, där vi snackade hund. Jag ska nämligen få låna deras Bella är det tänkt, vilket kan bli riktigt bra! Bella som är en blandning mellan dobermann, rottweiler och pointer. Ett och ett halvt år gammal därtill och en riktig buse med hjärna. Kan bli lite av en utmaning och jag hoppas att jag inte skrämt iväg ägarna nu. Fan, jag kände att jag bara babblade på som jag inte gjort på länge! Det var liksom skönt att träffa folk som inte känner en och som faktiskt har ett gemensamt intresse. Djur, i det här fallet. Speciellt skönt eftersom jag kom direkt från jobb och jag känner att jag inte har mycket gemensamt med mina arbetskamrater. Så, nu håller jag tummarna för att jag inte babblade bort dem så jag får ett mail i inkorgen om att de helst avstår från att se mig på fredag. Det är nämligen tänkt att jag ska ta med Bella ut då, direkt efter jobb. Spännande!

Sedan spelar jag så klart rollspel nu och det börjar kännas riktigt bra! Jag är så sjukt taggad både från omgången med Mage i torsdags och absolut från Dark Herecyomgången i tisdags. Det första för den känslomessiga aspekten av att ha en karaktär som är superfrustrerad över att ha blivit dumpad av sin tjej som dessutom visar sig ha gått med i en "kult" , och det andra för de snygga våldsscenerna som jag fick fram. Jag som menade att jag bara kunde skapa sådant awesome genom text verkar ha slagit mig själv på fingrarna och det känns bara....najs!

Träningen däremot... har redan börjat sacka efter, men skam den som ger sig! Jag ska ta mig dit igen under veckan. Om inte annat så på söndag innan nästa Dark herecy ska spelas. Har nämligen en tanke på att ta hem Bella under helgen, medan syrran är borta, för att avlämna henne på söndagsförmiddagen innan träning och spel. Bara jag, som sagt, inte pratat bort ägarna och de har förtroende nog för mig till att låta mig göra det redan.

Håll tummarna!
/VildKatt

P.S Jag blev vald till Ombud till SVEROKS riksmöte en tredje gång, så mellan den 20:e och 22:e november är jag i Stockholm och röstar på saker. Håll uppsikt över twitter! D.S

RSS 2.0