Städdag. Tre dagar kvar...

Lika flitig som alltid med att uppdatera märker jag. Fem dagar har passerat och egentligen har det väl inte hänt så mycket annat än att jag, för andra gången, fått på nosen över Tradera där andra gått in och budat på mina saker i sista sekunden så att jag gått miste om saker. Det svider i skinnet, speciellt med tanke på att jag behövt vinna den sista auktionen för att få klart hela min plan till den stundande maskeraden och nu istället fick söka bland internetbutiker under natten för att få iväg en beställning som förhoppningsvis kommer fram tills på fredag... Skulle förvisso bli billigare i slutändan, men frågan är nu om jag hinner få saken i tid. Håll tummarna!

Inga skrotdelar heller ännu, så jag ska alldeles snart ringa skroten igen och höra efter hur det går med sökandet. Inte för att jag har mycket tid denna vecka, men överlag vill jag gärna ha delarna så jag kan börja ta mig till stallet igen. Kanske går buss, vilket Sel idag påpekade, så eventuellt tar man sig ut via den en dag innan jag helt glömmer bort hur man gör igen. Har dock STORA (*host*) planer för dagen.

Först ska jag minsann diska, för det är alltid en bra start på en städdag, sedan ska jag äntligen ta itu med att rensa upp akvariet! Något jag sagt att jag skulle gjort för evigheter sedan. Men med gäster i helgen så vill jag gärna kunna stå för mitt kar, och så får det puttra ett par dagar efter sig helrenovering innan jag tänker på att skaffa nya djur. Mer neontetror om inget annat, för just nu är där bara fem stackare, sedan får vi se vad det blir. Är lite inne på att dvärggurami är bra skit.

Så, ska jag tvätat förstås. Diska, städa, tvätta coh städa akvarium - och ringa skroten. Speciellt ringa skroten, för det ska jag göra precis NU!

.... Jaha. Ingen escort inne i nuläget, men de hade det under bevakning. Man kanske skulle ringa ett annat ställe också. Dennis tipsade ju om ett. *Hmm* Får se över saken, helt enkelt!

Träningsdags!

Om bara någon timme ska jag möta upp Elin och så ska det tränas - såvida de släpper in mig vill säga. Fick nämligen två räkningar från just STiL via mail igår, så jag får se om det kommit in - och jag inte har fler obetalda autogiros. Hur som så ska det lösa sig och träna behöver jag, så det är bara att packa ihop så att det blir lite styrka som ska tränas upp. Ska faktiskt blir riktigt skönt! Sitter däremot och målar lite warmachine just nu, medan jag sjunger, så jag ska inte glömma att packa ner dem också. Har ju min studiecirkel ikväll så jag behöver ha dem med mig.

Ringde dessutom skroten idag så nu väntar jag samtal gällande de reservdelar jag vill ha, vilket är en högerframlykta och en kofångare, vilket ska gå på under tusenlappen enligt uppgift, annars ska jag visst pruta på saken. Tur man har coatcher i form av Dennis som säger vad man ska göra. Lite som att vara i militären fasst mildare.

Fint väder ute i övrigt, och jag som mest spenderar tiden inomhus. Hälsosamt.. Inte. Men man kan inte vara överallt hela tiden. Fast det var rätt fint att posten väckte mig så jag kom upp vettig tid, och dessutom fick öppnat paket! Jag älskar paket även när jag vet vad de innehåller. Det är helt enkelt något med den spända förväntningen som lockar!

Så, det var det... hade trevligt spel igår med, över älskade internet, så jag ska invänta mess igen. Jag älskar mess precis som jag älskar paket!

Fluffkanin

- Pakeeeeet!

Och bara för att jag skrev att dte skulle tränas hann jag inte mer än logga ut ur bloggen innan jag fick ett mess där Elin ställer in dagens möte. Så nu är frågan om jag ska träna själv eller jag ska sikta på att måla klart mina gubber i den mån jag kan, så jag bara behöver fylla på med metallgrå sedan?

Eh.. Måla klart!


Krasch Boom Bang!

Bilen är sönder. Jepp. Försökte svänga i en rondell men bilen gled vidare rakt fram och rakt in i en annan bil. Inte för att det gick fort eller så, för det gör det inte, men det slutade med en tillbucklad bildörr hos en viss Per och en söndrig kofångare och trasig framlampa hos mig, så nu är det till att försöka fixa ihop bilen. Ett tusen spänn i självrisk täcker dock den andra bilens skador (länge leve trafikförsäkring!) så där behöver jag inte bekymra mig mer, men allt annat får jag själv stå för..



Min chef på golfklubben har dock givit mig lov att få använda verkstaden där som bas för denna operation, så det är bara för mig att fixa reservdelar och se över om jag själv kan reparera saken. Borde gå tycker jag och jag fick ju en sådan fin bok om min bil av Sels Dennis, när han bytte växellåda till mig, så där står säkert något matnyttigt.

Blir dock inget sådant idag för idag tänker jag fixa till håret lite, skriva meddelande till Almond, övervaka min pågående budauktion på Tradera och sedan ta mig ut till Porsön och spellokalen "Finkan" för att avsluta Drakar och Demoner-rollspelet "Vildhjärta".

I övrigt mår jag bra och allt är som vanligt. Har dock lagt märke till att mina nyckelben försvunnit in ibland mitt kroppshull och magen snart putar alltför mycket utanför byxlinningen så nu är det hög tid att se över kosten jämtemot min förmåga att röra på mig. Första steget: inget mer godis. Speciellt inte nere i rollspelslokalen. Blir till att köpa hem mer frukt istället!


RSS 2.0