Blogga går trögt minsann

Jag är urdålig på att blogga, visar det sig, även om jag tänkt skriva både en och fem gånger. Kanske mycket så för att facebook ändå har sina statusuppdateringar? Nå, inte vet jag, men vad jag vet är att det är lätt att uppdatera bilddagboken numera, inte minst för att mobilkameran helt enkelt ser till att bilderna kommer på rätt datum för mig.

Vad som hänt sedan sist är att jag äntligen kommit ut med ett hundspann och åkt över snöklädda vidder. En helt enkelt ljuvlig upplevelse! Man kanske inte helt skulle slänga tankarna om att det skulle kunna vara något att leva på? Fast det är mycket arbete förstås.. och allt annat än gratis.

Sedan, så sent som igår, var jag på relaxtimme och fick ansiktet rengjort med hudvårdsprodukter och ansiktsmask. Riktigt trevligt, ska faktiskt in för en kropps-scan också, inte minst för att jag är nyfiken. Kan tydligen får reda på en jävla massa, men mycket till renlavnadsmänniska lär det ändå aldrig bli av mig, jag är för slö för att lägga energi på sådant!

Annars är allt bra. Rollspelslokalen är igång igen, så redan på tisdag ska jag dra med mig en ny bekant vid namn Jenny Ingman som jag börjat lära känna genom min alltför trevliga hästägare Karin. Ikväll blir det dessutom möte med studiefrämjandet i samband med rollspelsföreningen, så jag ska se till att försöka få in tvätten prick fem så jag hinner slänga in det på tork medan jag är borta!

Men bilddagboken, hittar ni här för bäst uppdateringar: HÄR!


RSS 2.0