Vid liv och med tanke på svanar

Det var ett bra tag sedan man skrev nu sist, och egentligen borde jag sova. Kanske därför jag skriver? För hur det än är så är det sjukt tråkigt att gå och lägga sig, om än ganska skönt att sova. I vanliga fall är dock vaken vid den här tiden, och med tanke på att jag sovit fem timmar i natt så borde jag vara trött, men jag ska till skolan i morgon och läsa in ett par timmar med Matte B så jag behöver krypa till sängs nu. Helst för en timme sedan...

Annars är allt bra med mig. Har förälskat mig i spelet Dragon Age som jag suttit och spelat nästa hela dagen. Bara älskar att ge mina karaktärer presenter för att se hur deras beteende ändras. Egentligen borde jag väl däremot spela mer World of Warcraft nu när guildet börjar komma igång lite, men ibland är man bara inte på humör.

Är så mycket som lockar och drar, och inte bara med spel, utan jag ska faktiskt iväg och se på Svansjön också när den Kända Ryska balettakademin är på besök i stan. Det ska bli sjukt najs! Åratal sedan jag alls såg en balettuppvisning. Tror jag var nio år sist. Och först, ska kanske tilläggas. Så ja, det ska bli sjukt spännande! Var ju med och såg en konsert med klassisk musik nyligen också och..Oh MY GOD.. Det är sådana dagar man önskade att man hade någon hemma att hoppa i säng med, för så upprymd som jag var efter den föreställningen har jag nog inte varit på evigheter!

Men nå, sängen var det! Egentligen borde jag väl göra en liten allmän uppdatering om året som gått, men just nu får det vänta!

Godnatt

/VildKatt

RSS 2.0