Ibland...

Ibland blir jag bara så arg och besviken och jag har inte ens någon jag kan projecera det på annan än mig själv. För det är just där felet ligger - hos mig. Något som är allt annat än upplyftande. Och inte lär jag mig heller. Borde verkligen hunnit lära mig att inte göra upp planer, inte låta tankarna flöda fritt och sluta hoppas på lyckliga slut, för det finns fan inga sådana. Iband får man vara tacksam för att det alls finns slut. I det här fallet trodde jag det fanns en början, men inte ens det. Vilket borde varit väl, om jag bara kunnat släppa det, men det kan jag inte. Eller så vill jag inte. Ibland är det svårt att veta hur landet ligger - ibland är det svårt att förstå. Ibland är man helt enkelt bara ledsen, och då får jag lov att vara det, så det så!

Japandrömmar

Har drömt skumma drömmar om Japan hela natten. Merparten gick ut på att jag och några kamrater skulle genomgå några dåliga tester på ett hotell för att se om vi var värdiga att vara med på ett styörre fest-spektakel på hotellet. Allt medan vi var inackorderade hos någon äldre dam som gärna såg att vi hade husdjur med oss, bara de bodde på toaletten. Nu är Japan skumt i sig, som min kamrat Debbie poängterade, så testerna till festen (där vi bland annat hade varit filmade en hel dag, utan vår vetskap, bara för att senare få våra sämre beteenden uppspelade för oss) var kanske inte direkt skumt.

Däremot var det skumt att jag, under hela nattens underliga drömmar, bara såg en enda japan. Alla andra var blekfisar från typ Europa. Det är fan skumt.

I vilket fall är det kanske underförstått att jag har feber och sitter hemma och har tråkigt med en torrhosta. Sitter och hoppas på att någon vill spela med mig, annars får jag väl ge mig på Word of Warcraft igen.

Japansk Harry Potter. Kunde varit en del av drömmen, men det var det inte. Tur?


Bra fredag

Var med en snutt i radion idag. Inte mycket alls, men jag ställde upp i en tävling där det gällde att gissa högre, eller lägre, gällande badtemperaturer på olika badplatser. Åkte ut på andra försöket. Tydligen är det varmare att bada i Gällivare än det är att bada i Arvidsjaur. Bara så ni vet! Kan vara bra att veta om ni själva ska gissa på det vid tillfälle!

På jobbet fick jag sedan punktering på min gräsklippare. Verkar varit en peg som stickit hål på däcket. Lagom smidigt med tanke på att det inte var så längesedan sedan jag sist fick punka på jobb. Inte med samma maskin förvisso, men det är typ bara jag som fått det i år. Men ni vet ju hur det är, fastnar man inte med maskinerna så är det något annat som går fel!

Roligt är däremot att jag fixat mig ett par biljetter till, och från, Norrköping, vilket ska ske den 7:e augusti. Tänkt gå på kräftfest hos Han (Rickard) innan han far iväg till Australien. Ska faktiskt försöka få tag i Emelie också för att kanske ta en fika eller något med henne. Skulle vara riktigt roligt det med!

Dessutom har jag gjort en viss föränding här, men vad den går ut på tänker jag faktiskt inte skriva om nu för Karin ringde och vill ha med mig ut och motionera pojkarna, så nu drar jag från datorn. Tjingeling!

-----

Och så har jag äntligen fixat den, två år efter planerat datum:


PIERCING!
(Ser ut som sju svåra år där. Hade ju klivit upp klockan fyra, jobbat hela dagen, piercat mig, stuckit till stallet och kört Hogge, samt badat innan jag, på bilden, skulle in mot stan och ta några cider. Phu!)

Björkliden och bilköp

Har hunnit ha mini-semester i Björkliden, där jag och syster-yster gick ett antal timmar i den flacka fjällvärlden. Då jag dessutom krånglat ihop det rejält med hästarna på torsdagen innan avresa ska det sägas att jag inte var mitt allra smidigaste jag. Inte minst eftersom jag dels sträckt en muskel i vänsterhanden, och dels en muskel utmed vaden i väster ben. Och då är inte blåmärkena och andra krämpor nämnda.
Likväl fick jag sett Silverfallet, tjusats av det kristallklara vattnet i Torneträsk (som visst var iskallt) och vandrat dryga sju och en halv timme i fjället, där vi sedan fick bastubad, god mat och renar utanför fönstret på Sveriges högst benägna fjällstation. Intressant bara det, men betänk då att deras toalett var halva... saken? Ett stort djupt hål till mulltoa, där det blåste rätt bra. Som att skita ner i en avgrund! Man bara väntade på att toalettpappret man slängt i skulle blåsa upp igen!

Så, på vägen hem, köpte jag mig äntligen en bil. Blev, efter mycket om och men, en SAAB 9000 CD, vilket är en ganska stor sak. Men tack vare att man har lite kontakter så fick man den så pass billigt att jag inte kunde tacka nej, även om den dricker lite bränsle. Var helt enkelt bara att hoppa av i Kiruna, få ett bad, och göra upp affären. Så körde jag de ca 35 milen hem, och kan bara komma fram till att mini-semestern var guld värd - även om jag har sovtid att ta igen!

Bilder kommer, förstås, när jag väl tagit tag i saken!

Är på väg mot Björkliden

20100702 (MMS)

Är på väg mot Björkliden med ett tåg som direkt fick vänta på Stockholmståget i dryga åttio minuter. Bara att slappna av dock - man har ju semester. Kan passa på att sova en sväng, som Sandra gör här. XD


RSS 2.0