Snö och en massa spel

Storm och snö måste innebära snöstorm, inte sant? Så är det nog och just nu är det minst en decimeter snö, på riktigt! Så jävla underbart och förhoppningsvis har det slutat att blåsa till i morgon, för då ska jag och Corall kolla hur ridvägarna ser ut. Igår körde jag henne i en och en halv timme ungefär, samt red Zara på en sväng så jag känner mig lagom stel och öm i kroppen idag. Eller om det är det nattliga besöket i fredags natt som spökar? *flin* Fint gick det i alla fall, med båda hästarna. De är så duktiga så! <3

Spel förresten! Jag dör snart! Adana hamnade (*harkel*) i klameri med Atherin och var mer än nära döden när hon sprang ifrån den blodtörstande alven och hans lika blodstörstiga och dessutom sårade riddjur, bara för att hamna i famnen på Fex! *garv* Jag svettades som om det var jag som suttit fast och det i evighet! Vid sex på morgonen kom jag i säng bara för att kliva upp dryga fyra timmar senare och motionera djuren jag nyss skrev om. Något som gjorde att jag faktiskt gick till sängs klockan nio igår! Det har nog inte hänt på flera år!

Ändå hann jag spela en runda med min varulv igår också. Lilla fjompan sitter ju i en ganska prekär sits, inte minst efter att hon hamnade i slagsmål med Sabbatens Charlie och Felix så nyligen. Något som gör att hon är både sårad, stel och öm. Underbart! Och min arma *host* polisinspektör är inte fullt så mänsklig som hon tror längre. *garv* Överlag har jag alltså fullt upp och kan inte annat än längta tills i kväll! Får se om jag kan få loss ulven min och vad det kommer att resultera i. *stort flin*

Just nu tänkte jag dock starta upp mitt World of Warcraft. Kithara, min drenai warrior, är väl snart level 72 och jag har dragit igång en DeathKnight också som jag tror kommer passa mig fint. Bara att kämpa på!

Fan, jag älskar att vara en nörd.
Peace out!

Besök

Snö igår, regn och grått väder idag! Jag blir så ledsen i ögat!

Dock kom Sel hit och nu sitter vi grannar med varandra och knappar så att tagenterna glöder. Har karaktärer i helt olika rum och scenarion och sitter och fnissar åt helt olika saker, men det fungerar fint! Porthos är fortfarande lite skeptisk åt Kailzie, Sels hund, men de sov i samma säng nyligen så alltför illa är det knappast. Töntdjur.

I morgon ska vi se om vi inte får lånat en häst, för då ska vi båda ut på en ridtur, sedan blir det Teknikens Hus på söndag! Det ska bli roligt ska ni tro! Bara det blivit lite snö också!

Snö!

08:45
Förvisso har det redan snöat en gång denna "vinter" här uppe, men då pågick det typ i en kvart och lade sig inte.
Igår började det snöa redan i samband med att vi spelade rollspel (ca 22, skulle jag tro). Bara litet, men jag blev glad i alla fall. Sedan höll det på till fyra ungefär, med större flinor och i större mängd. Jag vet detta, för vid tre snöade det fint, sedan råkade jag somna ifrån msn-spelet med Sel (Höhö) och vid fyra igen, när jag vaknade till, hade det slutat!

Nu är det dock ca decimetern med snö ute, jag är redan vaken (läs: yrvaken) och solen lyser matt upp trätopparna. Tid att klä sig och ta sig ut till stallet! Och när jag kommer hem sedan, ska jag nog fira med varm choklad!

Får se om det blir några bilder också!

Puss och mulning!


Allmän vinterbild!


14.03
Hemma och varm igen!
Så okej, det var ingen decimeter snö ute, men väl 3-6 centimeter i alla fall! Tog ut hästen som var mer än pigg och glad och tack vare att jag hittade en ny ridväg, just efter man passerat E4:an, så fick vi travat en hel del, något gamla damen behöver för att komma i trim igen. Dessutom var det så fina vyer jag hittade! Inte ett hus i närheten, bara en kyrktopp som tittade upp fler kilometer bortifrån, annars bara skog! Duktiga tösen kliver dessutom på fint när vi följer gamla skogsbruksspår ut mitt i ingenstans. Kliver rakt igenom grenar och skit så både jag och häst blev indränkta i snö mer än en gång. Inte ger hon sig heller! Halkar och trampar knasigt, snubblar och har sig, men har matte svängt in ska vi igenom! Knapppt jag fick henne att vända om när jag tyckte att det var lite väl bra! Men så är det med envisa märrar.


Två timmar, lite drygt, var vi ute innan vi kom åter till stallet och hästarna fick lunch. Jag känner mig nöjd och glad och ska snart se över mina papper så jag får in dem till arbtesfömedlingen också, men slukontentan av dagen är yey! För nu håller jag desutom på att installera uppgraderingen till World of Warcraft också, Wraith of the Lich King! Enda störande molnet på min himmel, just nu, är att min digitalkamera är störd. Tid att tänka på att skaffa sig en ny!

Dagens bildskörd:


Jag ser verkligen halvt vettskrämd ut. XD

Kaptens loggbok 2008-11-11

Mensvärk är inte roligt och därför tappade jag helt motiveringen till att ta mig ut till stallet idag, men när några sms sett till att väcka mig ur dvalan jag hade, så kom jag ändå i arbete. Hur mycket arbete det nu är att uppdatera Adanas dagbok. Alla stavfel ger mig dock damp. Måste dessutom tillägga att jag fått frågan om jag vill bli fodervärd åt Corall. Något jag kommer att tacka nej till eftersom det blir för dyrt för mig, men att ha fått frågan gör mig onekligen klad. :D

I morgon ska jag inte glömma att åka in till stan och lämna in pappret till försäkringskassan så att jag kanske får ihop lite pengar till månadsskiftet sedan, vilket skulle vara förbannat tacksamt. Jag känner mig fattig som en kyrkråtta här som tallar på mina sista ynka sparade hundralappar. Alla räkningar verkar komma samtidigt och dessutom är snart kattmaten slut. Med andra ord ryker 500:- till i ett enda tungt svep på tio kilo. Eller om man köper en mindre påse med lite fetare foder? Han är ju ändå långt ifrån överviktig kattskrället mitt, så det kan passa rätt bra att blanda med smalfodret jag har nu.

Och så får jag väl skriva några arbetsansökningar i morgon, så jag har något att redovisa för arbetsförmedlingen på fredag, annars blir de olyckliga på mig och jag får absolut inga pengar. Work, work, work!

Mycket spel har det också blivit. Är det inte vampiri så är det langtrue och är det inte svultna unga varulvar så är det envist strama alver. Jag är en sådan nörd, and I like it!

Ska väl skriva några inlägg till åt Adana. Var bara tvungen att skriva av mig här lite, för att inte glömma bort att jag faktiskt kan stava (*host och harkel*) och dessutom skriva fulla och långa meningar, med båda kommatecken och annat.

Och så ska jag spöa upp Sara med en hoprullad tidning.

Bläckfisk

Beslutade mig för att det var tid att äta något fiskliknande och köpte därför en påse med lite smått och gott i form av musslor, crabsticks scampi och liknande. Vad jag däremot inte räknat med var att hitta hela små bläckfiskar i påsen!

Min reaktiion gick ungefär enligt följande:

WTF is That?! *pokes*.. O_o OMG! SQUIDS!

Bläckfisk i min mat! XD
(Dålig bild, men det ÄR en bläckfisk. Lovar!)

*Garv* Snacka om skräckblandad förtjusning! Ska bli mäkta intressant att se hur dem smakar! För visst, man måste ju prova en!

I övrigt har jag varit i stallet i fyra timmar idag. Testade på att rida i ridhuset i närheten och insåg att jag behöver träna hästen på högersvängar och på att trava. Saknas en del muskler där har jag noterat. Annars var den gamla haggan till häst duktig även om hon fått för sig att de andra i ridhuset borde ha vett att vara någon annanstans. Får hålla koll på hennes bakdel då och då, eftersom den har en viss tendens till att vilja flyta ut och ge dessa hårdkockta konkurrenterna en känga. Knäppa märr. *hjärta*
Sedan blev det till att åka och handla och nu ska jag snart få käk för första gången idag. Jag är så jävla slarvig, men å andra sidan lär jag knappast svälta ihjäl. Har lite reserver att ta av. ;)

Over and out!

Kaptens loggbok 2008-10-31

Kära dagbok.

Det är svinkallt ute. Minusgrader dagarna igenom Köp ett par vantar till, och bli inte av med dem, samt en halsduk och en mössa.

Varför fick jag för mig att åka till systembolaget ute i Storheden på en fredagseftermiddag? Dum, dum idé!

Hamnade på ÖB också idag, på väg ut till Corall i stallet, och skulle handla mig ett par ridvantar. Inga i rätt storlek hittades, men väl gamla militärfiltar! Mitt lajv-jag skuttade glatt till och vips, så störde jag min planerade budget med en yllefilt! Yllefiiilt! *glatt ylande* Jag borde nog skaffa fler, men ska först se vad mer som ska kosta mig pengar. Dyr månad i och med att nya vinterdäck till bilen behövdes inhandlas.

Jag gillar förresten filmerna Elizabeth och Elizabeth - The Golden Years.
Fina kläder, bra musik, Cate Blanchett och snörvlig i lagom mängd. Me like! Speciellt första filmen.

Och Corall är så pigg och glad! Allt går fint och vi är ute rätt ofta. Blir allt mindre snubblig och det börjar bli rätt bra med krut i henne. Klättrade lite idag, sökte nya ridvägar och passerade läskiga stenar. Vackert och fullt med skog är det runt omkring också, så man kan inte klaga på annat än att allt är lite hårt. Milt sagt!

Nu far jag iväg över helgen också. Ska umgås med en spelkamrat till mig, känd som Sel. Vi ska dricka lite vin, äta älgstek och spela. Jag ser verkligen fram emot det! Inte minst så för att få komma iväg, men minst lika mycket för att råka på någon jämnårig igen. Det var ett tag sedan! (SSK gills inte!) Ska bli kul att se hur Porthos kommer överens med Sels hund också.

Over and out!


Corall i Westernoutfit.

RSS 2.0