Tillbaka från Södern

Ju segare man blir för att uppdatera, ju mer har man att skriva om därefter, vilket gör att man skjuter upp det ännu mer. Någon som känner igen sig? Tänkte det.

Helgen har varit intensivt. Tycktes bestå av resor, först och främst, men hann med att bonda till gamla kamrater igen, även om jag tror att min gamna kamrat David nog ångrar att han manade mig ut i fredags. Kanske ska man gå och bli moderat ändå, om inte annat så för att ge folk lite balans i livet? Men nej, jag tror inte det, faktiskt. Jag trivs bra bland de gröna. De opålitliga balansutöverna, som folk här kallar dem.

Sedan var jag på bröllop i Glumslövs kyrka. Tina Lindgren och Tommy Waestander gick och blev herr och fru Waestander! Det var en riktigt trevlig ceremoni med en skämtsam kvinnlig präst och därefter blev det livat värre ute i Härslöv! Så pass livat att jag, idag måndag, har träningsvärk i kroppen efter all livlig dans. Eller vi ska kanske kalla det aerobics? Och så god mat vi åt! Jag lovar, jag har inte ätit så mycket sedan min farmor gick och dog och därmed inte längre har hand om julmiddagarna. Sommarbuffé med marinerad kyckling och fläsk. Pastasallad och grönsallad! Frusen chokladmousse på marängbotten och bröllopstårta! *burp* Åt allt minst en omgång! XD  Det var den dieten det!

Till avslut så sov jag hos Charlotte (aka Scully) i Kävlinge melan lördagen och söndagen, vilket var trevligt. Passade på att uppdatera varandra med info innan jag, snarkandes, somnade i hennes säng så stackars Charlotte fick svårt att sova. *fniss*

Har blivit en del funderande också. Drabbades av "djupa tankar" för si sådär en vecka sedan, men jag tappade bort dem och därmed slipper ni det hemska ödet att få ett eftertänksamt inlägg att läsa.

Vad jag däremot kan berätta är att jag, idag, lyckades med att förstöra kanten till en bunker på golfbanan -och- lyckades fastna med min gräsklippare uppå en kulle till en övningsbunker. Jag får väl börjata ut avstånden igen så jag slipper fler samtal med: "Öh hej. Jag har försört kanten på bunkern till Björnfyran." Eller "Hjälp mig, jag har fastnat!"  Ändå känns det lite som mig i ett nötskal. Och efter detta har vi lärt oss: Börja inte klockan sex efter en helg med livat bröllopsfirande. Det går inte väl!

IKEAbesök

Inte nog med att min allergi vaknat till liv, jag har lyckats dra på mig ena sommarjobbarens förkylning därtill. Hostar så det värker i kropp och hals, samtidigt som jag snorar och ögonen kliar. Toppen! Men jag ska sluta med allergitabletterna. Avbröt dem idag och ska se hur det ser ut till i morgon. Ibland tror jag nämligen att de ger mig mer problem än allergin i sig. Har nämligen varit ok idag.

Har fått en del gjort också. Smutstvätten är hopsamlad och jag har dammsugit ett svep. Jag och syster for till IKEA i Haparanda idag eftersom jag jobbade igår och därmed inte hann. Kom hem med två stora plantor, krukor till dem, klädhängare, två ramar, skohyllor, klädrullar (för att bli av med kattpäls) samt musmattor till mig!
Alldels snart ska jag väcka syrran så ska vi möblera om en smula i mitt rum och hoppas på att jag kan få in alla tre bokhyllorna jag fick av Wilper, sedan ska vi två iväg och se på Narnia. Det ska bli roligt!
Dessutom fick jag tag på mina pingvingodisar på CandyWorld och ett nytt koppel till Porthos eftersom hans gamla flexi inte drar in linan längre.

Börjar klockan sex i morgon och ska ta bilen själv. Ska inte glömma att ringa Ture om det bara så han inte står och väntar på mig. Han som kör mig annars förstår ni. Allt för att jag ska hinna in till biblioteket och kopiera papper som SVEROK vill ha till vårt konto så vi äntligen kan få bidag!

Sedan ska jag fan se till att ta tag i mitt WOW-spelande och bli lvl 70 snart!

Fick förresten mail på Helgon om att vara statist i en film som heter: Vi hade i alla fall tur med vädret igen.
Tackade nej. Jag jobbar ju.

Så. Tid att väcka syrran!

Veckorapport

Visst lever jag! Tro inget annat, även om jag känner mig mer död än levande på kvällarna. Lär mig något nytt dagligen, men trivs jättebra ute på golfklubben med mina masikner. Fick börja med att vibbrera marken vid green eftersom det var det lättaste. Bara att tumla över marken så att gräset blir riktigt platt och fint.

Sedan skulle jag skära i greenen med vertikalskärare. Också rätt lätt, bara att köra fram och tillbaka och lyfta klipparhuvudena i rätt tid så de inte klipper utanför.

Igår fick jag dock börja så smått med att klippa fram greenen med hjälp av riktiga klipparhuvuden. Här får man vara petigare för det är då man kan bestämma hur breda de ska bli, eller hur smala de kan komma att bli genom att inte klippa hela vägen ut efter de tidigare markeringarna.

Mina arbetskamrater är bara män mellan 17 - 60+ samt två sommarjobbare som väl är 15-16 eller så. Och minsann om inte den ena är en tjej. Woho! Som allt är vi alltså en tio personer på plats, men trots det blir det, då och då, lite dötid för mig eftersom jag inte kan alla rutiner och sådant ännu. Måste alltså vänta in order då och då, men det blir allt mindre av det.
Annars är de trevliga hela högen, även om de kläcker ur sig meningar som: "Men nu blev du smutsig ju!" liksom: "Sällan tjejer kan mecka." Allt medan jag, med en skiftnyckel (som inte är en skiftnyckel, men som liknar en), skruvar av muttrar för att byta från vibbrerare till klipparhuvuden, och tvärtom. Allt i omgångar. Men liksom... jag kan väl inte stå att hoppas på att komma ifrån smutsiga maskiner hel och ren, eller tro att det ska finnas karlar tillgängliga för att hjälpa mig. Pah. Finns inget de kan som inte jag kan lära mig. Men här uppe är det lite skummare än söderöver. Bara det att jag inte bor sambo med någon karl och har unge, eller unge på gång, kan nästan bli ett lika stort wow..

Min allergi går det också bra med. Jag är ju gräspollensallergiker.. Men fan heller att det ska stoppa mig! Hade dock en större reaktion i måndags, trots att det var fuktigt. Men utöver det är det nästan inget alls under dagtid. Inte ens när det, som idag, är 27 grader i skuggan och torrt. Däremot vaknar jag upp med igentäppt näsa och småsnörvlig, men har man överlevt Island i tre månader med konstant hösnuva första en och en halv månaden, så överlever man fan det här. Jobbar ju ändå bara i åtta timmar.

Dessutom börjar jag få rätt på svingarna i golfen! Över 100 meter vid ett riktigt bra slag!

Sitter just nu och käkar körsbär (eller Bigarråer) och spelar rollspel över nätet. Det senare har jag inte gjort sedan i söndags, och det förra inte på ett år nästan. Måste vara rekord i båda fallen!


RSS 2.0