Ringen på plats!

Nästan två veckor sedan jag sist skrev och det absolut senaste är att jag ÄNTLGEN fått ringen om underläppen på plats! Fick fixa mig en tång som töjer ut saker för att det skulle fungera, men nu har jag fått min segmentring på plats, vilket känns lite skumt! Jag hade vant mig så vid att ha en kula i underläpen att det nu ser, och känns, lite skumt att istället ha något annat där. Men nöjd är jag! Så pass nöjd att jag nu ska slita mig från datorn och laga till lite mat.

Dagens tilltänka måltid:
Älgköttbullar med potatismosbullar med mandel på, samt kantarellsås med tillghörande rotfrukter som grönsaker.
Det ska bli så sjukt bra!


Sjuk igen - Hordes, dag ett?

Den här hösten känns så besvärlig. Kan inte ha många veckor kvar på jobbet, men så sitter man här igen. Inte direkt illamående idag (vilket jag var igår - varav hemgång gällde) men med någon torr slemhosta som får mig att ulka hela tiden, och småfeber. Så jävla skoj - not!

Ska dock försöka ägna dagen åt att dammsuga en sväng så jag kan få bort lite katthår, och kanske få undan rentvätten. I övrigt ska jag försöka ta tag i att skrapa bort gjutskägg på mina Hordes. Låter lagom avancerat och svårt. Det kan man göra sådär lagom medan man ser på en film eller så. Eventuellt orkar jag tvätta dem också. Något man bör göra, speciellt på metallfigurer, för att få bort rester av metallen och eventuellt gjutpulver, vilket gör att färgen har större chans att sitta kvar.

Figurmålning - the start

Det har varit full rulle senaste tiden så jag har knappt hunnit med att sova, men nu kanske saker saktar in lite. Jobbet känns då segt med bara sju anställda, varav två är iväg på älgjakt, och med hösten som andas en i nacken. Svampkursen är dock slut och numera kan jag också ett par behändiga skivlingar inom svampvärlden och det är ju inte fy skam. Däremot ser jag mest fram emot att komma ikapp mina hobbys igen.

Har införskaffat mina första figurer till Hordes från Privateerpress (Nej, inget GW här!) som jag ser fram emot att pyssla med! Är ett warpack med Circle of Orboros som ska tvättas, renskrapas, limmas.. You name it! De ska, så småningom, ersätta mina Menoth som tillhör systerspelet Warmachine, som i sin tur kan spelas mot just Hordes. En bra kombination - if you ask me! En nackdel bara: figurerna är av metall. Nu har jag förvisso alltid sagt att "Om man inte bokstavligt talat kan döda folk med sin armé, så är det inte mycket till armé", men på senare tid har jag insett fördelarna med plast. Fast känslan av en tung figur av metall mot handen är inte att förkasta!

Och eftersom jag, som så många andra, kan stjäla idéer utan att drabbas av skuldkänslor ska jag nu faktiskt börja göra just det. Således ska jag stjäla en idé från en annan nördig källa och faktiskt inrikta min blogg på min sega figurmålningshobby. Nu är jag, så klart, inte hälften så nördig och taktiskt lagd som vissa andra (inga namn nämnda.. Egge) men å andra sidan är jag lite mer intresserad av själva målandet och pysslandet kring mina figurer. Får dock se om det inte kan bli lite försök till tunerande för mig med - bara jag blir klar med 35 poäng någon gång!

Ja, och så kommer det förstås att dyka upp annat också, som alltid. Resten av livet vill nämligen också vara med på ett hörn!

Boo, says the drow

RSS 2.0