My Brute - Chibi

Världens mest meningslösa, men söta nog för att få vara med här.
Chibis som slåss utan att man egentligen behöver aktivera sig: My Brute

Travkursslut

Slutprovet gjort och därmed är jag fri från åtminstone den biten.

Corall visade sig dock vara en riktigt envis märr när det kom till att lasta så det var först när vi drog en jacka över huvudet på henne som hon nedlät sig till att kliva ombord transporten. Blir till att träna på detta med andra ord. Däremot uppförde hon sig oklanderligt på själva Bodentravet och vi fick låna sulky av Jesper Nilsson så just det var inga problem. Dessutom kom jag ihåg hur man skulle göra. Ett varv i motvarv sedan två i rätvarv och kossan gick som en klocka. Nästan lite seg till och med, men hellre det än tvärtom. Fin att köra dock, lyhörd och framåt och inte hade vi problem med volten heller. Sådant som gör en så himla glad! <3

Fint steg hade hon också, tanten, så folk verkade vara imponerade. Blev snack om att folk tyckte att vi borde ta föl på henne, något jag inte är så pigg på däremot. Föl är jobbiga. Jag har alltid gillat att ha färdiga djur, inte ungar, och det verkar inte ha ändrats. Absolut inte sedan "Snärtan" kom till gården. En treåring som förvisso är söt som socker, men det märks att hon är ung. Bufflig, oborstad och våt bakom öronen. Där håller jag med Corallen - bort från oss! Vi gamlingar har annat att göra än att uppfostra snorvalpar. *flin*

Vi får väl se hur det går helt enkelt. Inte min häst, så vill ägarna ha föl på henne, så fungerar det för mig, men intyresserad av att ta hand om den sedan är jag däremot inte. Nej, för farao, jag har nog att göra ändå. Däremot är det, som sagt, skönt att ha proven gjorda. Nu är det bara att se om man blir godkänd. Dock får licensen ligga och vila sedan eftersom jag inte äger en häst, men vem vet hur det ser ut om tre år? Så länge kan den nämligen ligga vilande, och kul att köra är det minsann, så nog har tanken på att bli travintresserad på riktigt lagt sig.

Den som lever får se!

Igår var jag också ute, däremot, istället för att plugga som det var tänkt. Först en tur på den lilla klumpen Polly, som faktiskt blev riktigt mjuk i slutet av turen, där vi faktiskt var fem ryttare på vars en häst och njöt av vårvärmen. Väl mjuk, däremot, så spoilerades mina planer på att visa upp oss på ridplan och jag fick kliva upp på Tekno istället för att släppa honom utmed en grusväg. Hej vad det gick! Travartrav och galopp i full strålande karriär, med en häst som har viss tendens att hänga i bettet för stöd. Jävlar vad det knep om mina vader i Evas korta stigläder! Och mjölksyra i kroppen var bara fönamnet! Men han varken bockar eller snubblar, så mest känns det bara bra även om jag var mer andfådd än hästen därefter. *garv* Motion för hela slanten! Inte undra på att mina gamla byxor börjar bli för stora allihopa!

Wow-musikal

Jobbet har börjat och gissa om jag är trött om kvällarna, även om jag, förstås, vaknar upp vid tio på kvällen igen, lagom till elva då jag brukar se till att komma i säng. Om "brukar" är ett ord man kan använda för tre kvällars "rutin", men ni fattar säkert läget. Har blivit fint solbränd i ansiktet och läpparna svider. Skulle vilja spela över nätet mer än jag gjort, med tanke på hur mycket skit jag egentligen har igång, men en sväng World of Warcraft har jag i alla fall hunnit med. Har ni förresten hört om att det finns en WoW-musikal som ett gäng svenska grabbar gjort? Hörde det på P3 idag. Undrar om det finns uppsatt på youtube...

Haha. Jodå, i alla fall ett klipp som jag hittade nu, i skrivande stund. Klipp från Dagens Nyheter:
WoW-musikal
P3 är för övrigt the Win. Lyssnar helst och gärna på morgonpasset och bara häromdagen hade de en intervju med Leif Sibersky, den duktiga coh kände advokaten, så det är både allmänbildande och intressant. Kan verkligen rekommendera att spendera sommarhalvåret utomhus, lyssnande på detta. Speciellt medan man bygger vidare på en altan, som jag gör nu.

Måste börja plugga i veckan också, då jag har slutprov på söndag för att få min tränarlicens, men det har varit mycket i veckan. Jobb hit, ridning dit och som tur var har jag inte haft rollspel igår för det hade verkligen blivit tajt, men nu håller jag på att skaffa mig rutiner så till nästa vecka är jag fit-for fight. Speciellt nu när jag snart tvättat klart också, vilket verkligen behövdes! Tre fulla maskiner är absolut en och en halv mer än vanligt.

Hmm.. så, jag lever ja och Corallen mår bra. Lovisa verka göra ett bar jobb med henne de dagar hon har hästen, så kan man vara mycket annat än nöjd nu när våren kommit också hit. Tolv grader utomhus idag och snön smälter. Nu ska jag bara få in lite pengar så jag kan köpa hem lite mer mat också, sedan är allt frid och fröjd! Förvisso föll jag av hästen i onsdags då hon snubblade på ridplanen och föll ner på knäna, men jag landade mjukt som vanligt. Inget som dock hindrat kroppen från att bli riktigt stel, även om det nu är dagar sedan, men det går ju över det med. Ryggen som behöver tänjas ut, mest. Känns dock som om jag får bjuda stallet på någon tårta eller något - så fort jag fått pengar som sagt. Jag menar, har man fallit av för första gången på en häst, så har man!

Puss och klet, brunstig get!

Broom, broom, bilen!

Nästan två veckor sedan jag sist uppdaterade världen (*host*) om vad jag sysslat med, men nu är det tid att ändra på det!

Inte nog med att jag alltså lyckats vara på 50-årskalas och haft det riktigt roligt med blond peruk och guldglittrig klänning (ska försöka hitta någon bild, någonstans) medan jag träffat en massa folk, utan jag har också hunnit fara ner till Umeå för att hälsa på Amanda. Något som visst innebar att jag också gick med i Midälvariket. Som då är en lajv och rollspelsförening. Tror jag. Har ingen aning om vad de vill betäckna sig som. Eller borde jag kanske säga vi?

Nåväl. Bortskämt med en massa folk blev jag i alla fall och fick ätit både kakor, godis och viltgryta. Fick spelat Atmosphere därtill, där också Kim och Johan fick hänga på, men bäst av allt: Jag fick bära Johans gamla militärhatt! <3

Ingen bil har jag haft heller, men det är numera botat för att jag idag köpte in Fia, som jag själv står som ägare på. En liten röd Ford Eascort som ska få eskortera mig både hit och dit! Vilket påminner mig om att jag måste skaffa mig en trafikförsäkring. Bums.

Men först, en bild på Fia:

Min nya bil. Eller nå..ny och ny..

Ah, wooosi, woosi woooh! <3

- Så! Försäkring fixad och jag fick ringt min travkursare och ska alltså provköra bilen hela vägen till Boden i morgon, om inte Eva och Raymond ämnar fara dit. De skulle visst hämta hem fler hästar ( O_O ) och kunde eventuellt inte dyka upp. Men jag, jag tänker då inte missa att vara med på en hel tävlingsdag, om inte bilen lägger av på vägen förstås. XD

Bara att hålla tummarna!

Full rulle och bilstöld

Har varit mycket i luften nu, utöver att våren börjat. Helgen som varit drog förbi med mig nere i Edsbyn, en bit bortom Bollnäs där jag hälsade på Sara och Patrik, fick mitt läderharnesk utbankat åt mig och fick Sara till att ta mått på en ny klänning som det är tänkt att min karaktär Noomina ska ha till lajven i sommar. Bara det känns helt makalöst, även om det innebar att stackars Patrik fick insikt om just hur mycket former en kvinna har till skillnad från män, och att Sara fick både klippa, sy och nåla för att få ett mönster till mig. Och själv? Tja, jag fick möjligheten att bete mig som en provdocka för att underlätta vad jag kunde. Vad man anstränger sig för att göra folk glada! *fniss*  Men det var riktigt trevligt. Inte minst när vi bidrog till timmen med nedsläckta ljus med att inte bara släcka ner, utan också spela alfapet.
Att Patrik fick igenom sitt "maskadaver" mycket lättare än jag fick igenom mitt "felsöm" i det där jävla spelet kommer jag nog heller aldrig att glömma. *garv*

På vägen enr kom jag också på att jag ju kunde hälsa på min tidigare klasskamrat Roger, som ännu jobbar på Järvzoo, bara två timmar från Edsbyn. Budgeten skulle vara snålt åtsnörd förvisso, men dumt att inte passa på när man ändå var där, tyckte jag. Nu blev det inte så ändå. Han spenderade helgen på skidor med sin bror och på måndagen skulle han få en ny praktikant så han skulle troligtvis inte ha mycket tid över att snacka på. Jag hade, å min sida, inte tagit med mig kläder för att hantera blåst och fukt så jag var inte säker på att jag skulle kunna roa mig i parken tillräckligt föär att resan skulle vara värd utgiften. Slutkontentan blev att det inte blev av, men nästa gång (för en sådan kommer bli av!) så kommer han inte undan. Var ju åratal sedan sist!

Allt är dock inte frid och fröjd. Denna helg ska gå åt till att äta Thaimat, spela Lasergame och fira Raymond som fyller femtio, vilket innebära att vi också, i morgon, ska träna på en ynka liten uppvisning.

Problemet är bilen.
De stal vår bil Oskar i helgen för ett syfte allena: Att röka i den och busköra, för att slutligen dumpa av den i ett dike. Lilla opeln! De hade kört in i de där vägblokaderna som jag kallar för gråsuggor, och sedan bara lämnat eländet. Blir skroten nästa för honom, för han kostade oss inte mycket i inköpspris och det kommer kosta mer att laga honom än att köpa en ny..are? Lite bökigare att ta sig till och från stallet och så, men det kunde varit värre. I morgon är det dock tänkt att systern ska hämta sommardäcken och byta dem på honom, så behåller vi vinterdäcken medan han hamnar på skroten.

Överlag kom vi alltså billigt undan i och med att han var gammal och billig, men fy för sådana as som verkligen inte har bättre saker att göra än att tjuvkoppla bilar (och inte ens kunde göra det ordentligt!) bara för att förstöra dem. Bara för att de var uttråkade säkert, ingen annan anledning.

Man blir så arg, helt enkelt.

RSS 2.0