Söndagsnervositet

Helt crazy hur saker kan ändras på typ ingen tid alls. Jag satt just i godan ro och åt min första hemmagjorda stek med grönsaker och sås gjort på sky och rödvin (himla gott!) när det dimper ner ett sms. Jag som trodde det var från en spelkamrat till mig, blev istället tillfrågad om att ta en fika, och det av en hemskt trevlig snubbe.

Så långt så väl, men jag har anledningar till att tro att han är mer intresserad av mig än jag av honom, så då är frågan hur man bäst avtackar sig eventuella romantiska känslor, men gärna tackar ja till idén i stort.

Efter lite vilt rådfrågande på min favoritchat kom jag fram till det enda rätta:

"Så länge det är på vänskaplig nivå så låter det awsome!"

Nu ska jag bara vänta på ett svar på det också, och jag tror att jag hinner sluta andas på den tiden.
Himmel. VildKatten är rätt jävla tam ibland.

Nej, förlåt: mesig!

T-shirt med bra tryck

Blir nog nästa inköp

 

Uppdate: Fika i morgon klockan 12-ish. I goda vänners lag.


Nu gör det ont igen

Jag trodde jag var fri från svartsjuka och besvär vid det här laget. Eller nej, jag hoppades väl mest på det, men det är ändå besvärande med att inse hur ont det fortfarande gör av att veta att den man är förälskad i söker sällskap hos andra. Vilket förstås bara är naturligt med tanke på att jag är ensam om att vara just förälskad, men borde inte den vetskapen göra en starkare?

Och varför börjar han msn-samtalet med att uttryck oro för mig när det är han själv som sårar mig mest? Inte för att han lär förstå det, och inte för att jag vill påpeka det, men ändå.

Det är så att man mår illa över att man är en sådan mes när man skapat intrycket av motsatsen hos just alla andra utom en själv. En lössläppt hynda som vet vad hon vill ha, och vet hur hon kan få det.

Synd bara att jag vet vad jag vill ha, men tydligen inte kan få det, och inte heller kan släppa det ifrån mig.

Livet är hårt mot de hårda, men jag undrar när jag ska bli hård nog. Om jag alls blir det.

... antagligen inte.

Det dumma är att jag ser till så att jag själv får skiten. Medvetet söker upp svar jag inte vill ha bara för att slå ner mitt humör i backen och visa för mig själv vilken idiot jag är. Det är så riktiga självplågare fungerar, och jag gör det om och om igen. Jävla pucko.

Derp

Matematik B

Tänkt är att jag verkligen ska iväg och plugga matte på skolan idag, men det är ju så tråkigt! Ett alternativ är att jag skjuter upp det ytterligare och tar det på typ torsdag förmiddag mellan 08.30 - 09.30 och sedan drar till stallet, eller på fredan mellan 10.00 - 11.00, men idag har bästa tiden då det är mattestuga mellan 13.00 - 14.00. Och i morgon förstås. Men då har jag två hästar, och balett på kvällen.

Fast det är klart. Om jag ändå ska runt och köra i morgon, ha två hästar och mer eller mindre fara förbi skolan på vägen hem, kanske man ska slå ihop det så istället? Jag undrar om det inte är en jättebra idé. Klar till två är jag ju hur som helst, men kommer till stallet lagom tid innan och får ut två djur. Om det inte är skitkallt förstås - som det är nu. Och jag skojar inte! Skitkallt och med rimfrost på träden efter all fukt! Är helt crazy hur det kan vara fuktigt i de här temperaturerna.

Så.. slutkontentan är tat jag INTE kör ut bilen idag bara för att den ska stå och bli kall utanför skolan. Jag tar det i morgon när jag ändå är och kör och bilen kan stå varm i stallet om inget annat. Så.. därmed kan jag spela ett tag till, sedan läsa lite till jägarexamen innan sömn. Lektion ikväll i ämnet.

Ja, så gör vi. :D

Allt som sparar på bensin är bra skit!

Svinkallt

Utsikt från mitt fönster. Svinkallt som sagt! (-22)


Hästnörd

Jag är inte bara nörd, jag är knäpp också!

Sitter och spelar ett hästspel som går ut på att föda upp och tävla med hästar, vilket låter mer action än vad det här, men jag tycker ändå det är rätt roligt alltihop. Anyway så har man ju alltid problem med att döpa alla hästarna man föder upp, så jag har slagit ut på en ny linje och namngett mitt fullblodsstuteri "Rollspelsgarderoben" och alla mina föl därifrån får namn från de rollspelskaraktärer jag har. Inser förstås att det kommer komma fler föl än jag har karaktärer till, men eftersom de brukar döpas om när de sålts så kommer jag nog kunna återanvända en del. ;)

Men bara så att ni ska förstå vad jag menar så har jag gjort ett litet urklipp från skärmen:



Spelet? Det finns här: Howrse


Sjuk

Nu är jag förkyld och risig igen, antagligen som ett svar på att jag nyligen varit och sprungit i Umeå som en galning under uppstarten av lajvet Skyfall tre. Ont i halsen, feber och hes som en gnu - det är jag det.

Det som lindrade halsen bäst, så långt, var dock att äta honung rakt av. Inte för att jag gillar honung, men det är bättre än mycket annat. Blir väl snart att gurgla i saltvatten som Sarah föreslog över facebook.

Överlag ska jag annars börja skriva lite mer häröver. Inte minst ska jag väl försöka att uppdatera folk vad gäller jobbsökande, för nu är jag igång med det igen. Utöver att jag pluggar till jägarexamen och försöker se om jag kan ta och lära mig Matte B. Men just idag? Idag kan vi nöja oss med att veta att jag är sjuk och därmed kass.

Kass, kassare, påse.

RSS 2.0