Party och mer spel

Luleå ligger i en het värmebölja och puttrar och jag har hunnit vara ute och supit ner mig en smula där Emma offrade sig på mig och hängde med ut till puben fastän hon skulle arbeta dagen efter. Något som, så klart, innebar att hon nöjde sig med ett par öl medan jag brände på desto mer och därmed kom hem till datorn med en lagom fylla som gjorde det svårt för mig att stava... *vissel*

Bartendern erkände, dessutom, att han gav mig en sexa där jag beställde en fyra, och såg riktigt pillemarisk ut vid detta erkännande, som om jag skulle utbrista i något exeptionellt som svar på hans dråpliga tilltag. Det gjorde jag inte, utan var snarare nöjd över att jag fått gratis sprit. Sådan är jag! Speciellt när jag ändå beställde in drycker på löpande band alla timmarna igenom.

Men det var i fredags det, och då avslutade vi kvällen med att se min arbetskamrat Olle spela på Storgatan, för att Emma och hennes pojkvän skulle se till att dumpa av mig hemmavid, snälla som de är! Riktigt trevligt med andra ord!

Igår var det istället rollspel som gällde, vilket slutade efter tolv ungefär, och där Markus, som förr arbetade på Golfklubben, ringde mig och frågade om jag inte skulle med ut tillsammans med raggarbilarna och dricka lite öl. Upptagen som jag var vid tiden för samtalet, meddelade jag att jag kanske skulle komma efter spelpasset, men när jag då ringde svarade ingen. Jag antog, naturligtvis, att partyt slutat så jag gick till sängs, för att väckas en 40 minuter senare av samma karl. Men nej, det blev alltså inget, och kanske tur det, för så varmt som det är idag skulle jag inte orka med att vara trött och eventuellt bakfull.

Istället sitter jag och är spelsugen och ska väl försöka få ihop ett eller annat lir. Blir nog mycket sådant idag, för om inte annat så ska ju varulvarna ha möte på vampiri idag. Kan bli spännande.

Over and out från midnattssolens land!

I all väntan

Sitter på traktorn och skriver via mobilen utan annan anledning till detta än just det att jag kan. Kanske inte något man ska vänja sig vid, om inte annat så för att det garanterat inte är billigt att näta över telefonen. Any way... Soligt och fint är det i alla fall och jag sitter med bara vita ben i väntan på jord, så jag kan så vidare. Lite segt. Mest för att jag ju inte gärna kan sitta här och sova. Golfarna skulle nog bli jävligt suspekta då. ;-) Mest vill jag hem och spela. Ser du det Fanny?! ;-)

Spel! <3

Hela helgen har gått och vilken lång helg sedan! Faktiskt FÖR lång, hur konstigt det nu än känns att ens skriva det. Jag har faktiskt varit rastlös, vilket säkert kommit av att jag Inte klivit upp klockan sex och sedan vandrat med såmaskin hela dagarna igenom. Men spelat har jag gjort. Bordsrollspel och över syskonskapet, och det i sådana mängder att det nästan är löjligt. *skratt* Vet inte hur många loggar som gått åt, men det är sjukt många i jämförelse med vad jag totalt spelat på senare tid.

Idag var det Tangokväll som gällde och jag var sällsamt nervös innan det satte igång, samt under stora delar av själva spelet. Det är mycket som pågår under min polisinspektörs hud som folk naturligtvis inte ser, men som Jag onekligen Känner. Löjligt men jävligt sant. Jag var fullkomligt uppe i varv när jag satte igång och det var inte förrän min roll började bli frustrerad som det lade av - timmar senare!

Och ja, jag är fortfarande vaken och uppe, trots att klockan snart är ett och jag dessutom ska upp sex igen, tillbaka till jobbet därmed, men jävlar! Det var ett så himla najs spel, och man måste älska Jonathan Grip för att han är ett sådant härligt ärkeas. Jag är fan snart kär i honom med, även om det går emot mina principer. Synd att Almond är så förbaskat upptagen alltid, för hennes spel ger mig alltid sådana kickar. *garv* Beror nog på att hennes roller alltid startar någon slags åsikt hos mina roller. Hujja! *ruskar på sig* Får se om mer skit drabbar min inspektör efter det här jippot. Hon är ju och travar omkring i Elysiumet as I write. Åtminstone är det tänkt så: Inspektion av Elysium

Får se vad det leder till.

Over and in bed!

Nya förändringar

Long time, no see!

Det börjar bli sommar och det märks också över internet. Folk blir sämre på att uppdatera sina bloggar och man har oftast annat att göra än att sitta online och uggla. Jag är, ovanligt nog, inget undantag och jobbar dessutom heltid på golfklubben igen. Just nu har jag mest sått, vilket inneburit att jag gått omkring med en såkärra över greenerna. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Vill man ens veta hur många mil det blivit? Å andra sidan har mina byxor blivit för stora för mig, så jag får väl anta att det är rätt nyttigt.

Varför jag äntligen fick för mig att skriva i detta nu är rätt enkelt. Jag sade upp min plats på hästen som jag haft i mer än ett halvår nu och anledningen till det är att jag inte längre känner att jag har tid. Det är nästan alltid något som lockar ute i stallet och samtidigt händer det så mycket överlag under sommaren. Lajv ska planeras, spel ska utföras, familjen kommer på besök och då och då kanske jag ska försöka göra något semestrigt också - utöver att jag ska försöka att ta så många helgklippningar på golfklubben som möjligt. Jag behöver hamstra pengar till en osäker höst.

Således blir det ingen häst utan jag ska istället se till att ordna upp balkongen, hänga upp tavlorna i mitt rum som legat vilande och se efter katten lite bättre också. Han har hamnat i skymundan och det märks - han är fullkomligt odräglig för närvarande.

Men just nu, ja just nu ska jag städa upp här, för det gjorde jag inte igår då jag passade på att njuta av min lediga dag, så på med lite happy-party-musik, plocka fram dammsugaren och en soppåse, så kör vi!


Jodå, det börjar bli riktig sommar också i norrland nu!

Borttappat

Klarade teoriprovet till att bli B-tränare med 105 poäng av totala 117, vilket var en succsess med femton poängs marginal. Nu kommer den ligga vilande i ett tag innan jag, eventuellt, lägger till någon häst i licensen som det är tänkt. Den kan ligga i vila i ett par tre år innan den går ut och jag betalar ju inte innan jag ska ha den, så det är verkligen en bra sak att ha. Sitter ju ihop med de hästar man äger / deläger, så innan jag skaffat mig eget djur är den inte mycket att ha, men jag känner mig hemskt nöjd faktiskt.

Och nu till lite mer speciella saker!
Jag skulle köra syrran till tåget men tog och körde oss till Ica Kvantum först för att vara säker på att hinna handla innan de stängde på Valborgsmässoafton, och när vi därefter hade tankat och skulle köra ut på vägen, ser vi en turistbuss komma upp från höger och passera oss, svänga i korsning och...tappa ut en resväska. *garv* Jag tutade efter bussen, som bara körde, där väskan låg mitt på vägen, men en polisbil hade varit på andra sidan vägen och gjorde en u-sväng för att plocka upp väsken och fara efter bussen.
Såg himla skumt ut när jag bara precis hann se något falla ut från den innan jag förvånat utbrast: "Men..det är ju en väska." åt en syster som bara skrattade.


Undrar om ägaren till väskan satt och såg när den åkte ur, och om den så gjorde: hur dess uttryck såg ut!

Nu har jag dock lägenheten för mig själv till den elfte då hon kommer hem igen. Eller nå, själv och själv. Porthos är ju här och ser efter mig. XD


RSS 2.0