Nörderi

Bloggen har legat i träda ett tag, men jag blev just "tvungen" att slänag upp en styck flotta av Battlefleet Gotic i bilder så jag väljer att passa på att uppdatera. Nu avskyr jag BFG så jag överlåter gärna åt Ottosson att leka sig trött på skiten. Sedan valde jag ju förstås också att använda sjukt mycket skepp till min orch-flotta, men det var för att jag trodde det gjorde sig bäst så. Det gick ju iofs också bättre än när jag hade orginalflottan (lånade skepp) men bra vete fan. GW är sämst på att göra balanserade spel, helt enkelt.

Men här är min flotta i alla fall. På pappret åtminstone:

samt 

Annars är det till att spela Sagan om Ringen risk med Lisa ikväll, någon gång efter jag tvättat färdigt. Borde se till att spela WoW också eftersom datorn åker iväg på tillfixning i morgon och sedan är borta ett tag. Förhoppningsvis inte längre än så att jag kan få tillbaka den lagom till att WoW:s Cataclysm släpps.

Men det gör inget att jag är datorlös nu för helgen är fullbokad med både hästar, jobb i klädhängare medan Idol är i stan, och mitt allra första vampyrlajv. Sedan far jag iväg till Växjö på tisdag och är borta veckan igenom för att medverka på SVEROK´s riksmöte under nästa helg. Fullt upp alltså! Så datorn kan lätt fixas medan jag är iväg.

Men nu: World of Warcraft!

(I övrigt har jag fått ihop mina Hordes nu, och hunnit provspela en gång (med förlust!) så snart är det till att börja måla dem också!)

RSS 2.0