Rickard Wolf - Scar

Har glömt att berätta att jag fått ett paket av Emelie som jag nu har sjukt mycket nöje av! Hon kickade nämligen upp skivor som jag råkat glömma på en fest hos henne för si sådär sex år sedan! Merparten av dem var brända, men bland dem har jag hittat gamla godbitar, bland annat den här:



Bästa Disneylåten ever!

I övrigt har jag lovat bort mitt rum under Allahelgonahelgen då det var tänkt att jag skulle bort, nu ska jag inte längre det... Humm.. Får fixas. Tror jag kan be att låna en kamrats lägenhet under samma helg, så ka jag låsa in mig där och få ihop mina arma hordes.

Just nu...

är jag lite trött på att vara ensam. Känns som om det varit så alldels för länge nu. Godnatt.

Plans failed

Ni vet hur det är va? När man skriver en sak, för att allt är klart, och sedan går allt åt helvete?
Nå, nu är "åt helvete" lite väl magstarkt eftersom saker ändå går ihop för mig, men efter att ha blivit lovad jobb till den 29:e så blir man ändå lite störd över att, igår, få veta att jag bara har en veckas arbete kvar. Bara för att jag skrev ner i förrgår att jag var garanterad jobb i två veckor till. Nu gör det ju ingenting eftersom jag ändå är kvalificerad för att få a-kassa, men det är ändå en plump i protokollet.

Sedan skulle jag ju jobba på Heroes igår. Shit heller. Tydligen hade den andra bartendern surat till och trott att barägaren skulle byta ut honom med mig, så jag fick stanna hemma igår. Eventuellt blir det väl så idag med. Också en sak som egentligen inte spelar så stor roll, men som ändå ger mig lite mindre pengar än jag räknat med. Alltså ännu en plump i protokollet.

Men jag ska inte klaga. Snart kommer nya datorn hem och jag kommer snart få gott om tid att föra över saker från denna till den nya, och omprogramera både mg och World of Warcraft till den nya burken.

Och så ska jag komma ihåg att ta med mig expansionen till Sagan om Ringen Risk, åt Lisa inom snarast, så att jag kan få mig en lektion i spelet i retur. Jag som aldrig spelat Risk och än mindre Sagan om Ringen versionen.

Om det var den Lisa ville ha, vill säga.


Längtar efter...!

Saker fortsätter att hända häromkring. Har fått jobba extra förra helgen, samt varit med på ridlektion och ätit födelsedagsmiddag hos Arvid och sedan har det fortsatt med jobb. Med all säkerhet blir jag kvar på golfbanan tills den 29:e november, sedan får vi se vad som händer. Just nu håller jag dock på med en del projekt. Dels tvättade jag upp en hög golfbollar som jag idag sålde till golfshoppen, dels håller jag på att sälja vinterdäck som tillhört Opeln vi hade för ett par år sedan. Alldeles nya och snygga som jag hoppas på att få sålda nu när första snön fallit! Två centimeter eller så hann det komma innan det började smälta av en smula - och ge blankis på vägarna! Perfekt tillfälle att få sålt vinterdäcken med andra ord. Håll tummarna för att de snart är borta!

Annars ska jag jobba dubbelt i morgon. Först på golfbanan, sedan på Heroes, vilket ska ske också på lördag. Något som kommer att äta upp merparten av helgen med andra ord. Men litet klirr i kassan är ju aldrig fel, speciellt nu när man är skuldsatt!

Satt nämligen och beklagade mig för Greger häromdagen om att World of Warcrafts skapare Blizzard inte längre ska stödja Power PC for Mac, vilket utesluter min dator från det spelet. Något som gör att jag inte kan spela några "vettiga" spel alls över datorn. Anyway så menade jag på att jag inte hade råd till en ny dator, eftersom min bil konstant går sönder och käkar upp vad litet jag sparat undan, och jag knappast vill ringa varken föräldrar eller bank för en sådan sak. Han erbjöd sig dock att låna mig pengarna som krävdes! Helt jävla otroligt! Så jag kikade runt lite och tvingade folk ge mig sina åsikter gällande lite datorer och vips! Så hade jag hittat ett paket jag ville ha och saken var biff! Jag FÖRSÖKTE faktiskt motstå, men frestelsen var alltför stor!

Så nu sitter jag och väntar på ett jättepaket från komplett.se som kommer ge mig en awesome speldator, tillsammans med tagentbord, mus och högtalare, samt en 24 tums skärm! Jag är uppspelt! XD Den lär komma i början på nästa vecka och jag längtar så sjukt mycket redan sedan igår, att jag snart tror jag kryper ur skinnet! Är en evighet tills den är här, känns det som!
TUSEN OCH ÅTER TUSEN TACK, GREGER! Här ska det snart spelas så tagenterna glöder!




Sen gäller det bara att betala tillbaka pengarna igen...

Kaos

Ja, så kan man sammanfatta de senaste dagarna. Jag for ner, tillsammans med Malin, mot Umeå för att där dels beskåda Fantasia Fanatic (Warhammerfigurspelstunering), dels assistera som spökande gast till ett lajv, samt gå på puben. Allt gick strålande! Figurerna på tuneringen inspekterades, puben besöktes, blev en massa hälsande på folk och fän och jag gjorde mig bra som gast. Allt gick strålande, som sagt, OM det inte varit för att bilen också passade på att haverera igen! Till puben kom jag nämligen med bärgningsbil efter att bilen lagt av efter 23 på en lördagskväll.

Så.. Utöver att ha det trevligt under helgen har den bestått mycket av diverse telefonsamtal till försäkringsbolaget, assistanskåren, Herz hyrbilar samt Umeå Taxi. Därefter började måndagen med jobb och telefonsamtal till bilverkstan i Umeå som fick ta emot min bil. Tack goda Gudar för halvförsäkring däremot, så jag fick hyrbil i 3 dygn, annars vete katten hur det gått!

Men igår fick jag ihop de sista pusselbitarna så att jag kom iväg tidigare från jobbet och hämtade en lagad bil i Umeå och fick lämnat min hyrbil i samma stad, sedan tog jag min egen bil hem och passade på att äta hos Sel på vägen. Sel som, oerhört snällt nog, lagat mat till mig! <3

Idag har jag alltså jobbat över, i blåst och 6 grader på en öppen traktor som går ca 3 km / timmen, bara för att inse att jag ställt in maskinen fel och därför inte gjort hål i greenerna som tänkt var. Något jag kom på efter dryga två timmar! Nargh!

Så ikväll känner jag mig förvisso lite lättad över att ha bilen hemma, men bitter över att saker fortsätter gå fel. Nu saknas bara att jag bränner vid maten också.

/VildKatt - snart slokörad hund

RSS 2.0