Hormoner

Nu är det bekräftat: min nya Asus EEE (som är en Liten laptop) är på försändelse. Snacka om att det går fort! Lär väl ha den här antingen redan i morgon eller på tisdag! Jag längtar!

Det kärlekskranka, som jag lämnade en liten notis om i mitt förra inlägg, beror dessvärre (?) inte på att jag är särdeles intresserad av någon person - så mycket som att det uppenbart är sommar och det i sin tur väcker hormoner till liv. Roligare än så blir det alltså inte, även om jag anar att My hoppats på något annat med tanke på kommentaren hon lämnade efter förra inlägget.

Fast ska jag vara helt ärlig är det nog ändå tillräckligt roligt när hormonerna spritter i kroppen bara därför. Ger en bubbliga känslor och ett gott humör utan att det ska vara beroende av någon annan. Det är så livet skulle vara - hela tiden! Och nu är det verkligen sommar! Höga temperaturer och bad utomhus! Solbränna, knott och myggor! Jag får nog flytta än längre upp om jag ska finna svalka, fast där är solen uppe än längre i nuläget. Inte ens här går den ner ännu. Midnattssol ftw!

Och hata facebook. Nu har jag fastnat i vampyrwars, farmtown och maffiawars så jag konstat känner ett behov av att logga in. Håll tummarna för att det är en övergående fas.

I övrigt håller jag tummarna för att Almond snart ska posta spelmeddeladen till mig. Har snart inga naglar kvar att bita av! *fnittrar förtjust* Jag älskar mina rollspel, helt enkelt!

...och med tanke på att jag är född på 80-talet (eh?) så får ni här en nostalgitripp via Aqua. (Tack för den Sel!)


Flitig

Jag är så sjukt duktig för närvarande (och kärlekskrank, men det är en helt annan historia!) som shoppat direkt efter jobb i dagarna två! Full rulle med andra ord, även om jag också känner att jag borde städa av lägenheten en smula. Men helgen är på ingående och jag ska bara jobba, så jag hinner nog under kommande dagar.

Vad jag däremot gjort är att jag vänt upp och ner på halva Luleå i sök efter de "perfekta" krukorna till balkongen. I trä. Till slut fann jag vad jag sökte, av duglig kvalité som är stabila från start, och således kom jag hem med en massa pryttlar. Inte bara till balkongen dock, utan jag kom också hem med ett bälte till mina arbetsbyxor, en liten anteckningsbok till eventuellt onda planer som kan drabba mig om dagarna, en hårborste och en "nummerplåt" med mitt namn på. Eh.. den sista var ett impulsköp. Duh. Allt detta nämnda från farliga och billiga Dollarstore.

Och idag hämtade jag jordgubbsplantor hos en arbetskamrat som jag planterat ner i två av tre krukor efter att jag åt ute på balkongen med tänt doftljus i lykta så det svagt luktade av äpple. Härligt! Har ju varit Varma sommardagar nu i dagarna tre och jag har fått snygg bonnabränna av både t-shirt och shorts. Ljuvligt! Dessutom köpte jag två par nya skor också så jag känner mig nöjd. Nästa inköp blir nog den där lilla Asus-datorn jag sneglat på ett tag nu. Bra att ha till resor och mysiga kvällar på blommig balkong!

Och så måste jag förstås visa bilder till min bildserie om Balkongen.

2009-06-13 Första upplagan
. Föga roligt. Tråkigt golv, tråkig inredning (som förvisso helt är ur bild)

2009-06-13    Första upplagan

2009-06-13 Andra upplagan.
En ny (*host*) snygg, tjock, grön och framför allt - gratis plastmatta gjorde underverk. Så fick de vita plastmöblerna åka ut igen.

Andra upplagan 2009-06-13

2009-06-24 Tredje upplagan. De vita plastmöblerna åkte ut och nya från jysk är inköpta. Tre träkrukor från Biltema, en lykta från Jula och ett äppledoftande ljus från Överskottsbolaget, samt en liten "växtstol" från Blomsterlandet, med en mynta till sällskap.

Tredje upplagan 2009-06-24 Tredje upplagan  2009-06-24

2009-06-25 Fjärde upplagan. Fick gratis jordgubbsplantor från en arbetskamrat som jag hämtade upp. Nu är de fint planterade i de två större krukorna, så nu ska vi se om det blir några bär av det. Håll tummarna!
Fjärde upplagan  Jordgubbsplantor  2009-06-25 Fjärde upplagan  Jordgubbsplantor  2009-06-25

Och.. 2009-06-11 En bild på mig
2009-06-11

Samt 2009-06-16
Om det regner och är blött ska man ibland se upp med vart man kör sin tunag gräsklippare, annars går det illa!
Klet! 2009-06-16

Over and out, för nu ska jag sova. Jag ska vara på jobbet klockan FEM i morgon.

Eh.. ska bara rota fram mina golfklubbor först..
/VildKatt

Midsommar

Myggbett överallt och håret är luftigt och i oreda, men midsommarfirandet är allt annat än över. Igår var jag med ute i Sels stuga tillsammans med hennes familj och deras vänner och släkt. Vädret var inte strålande, men framåt natten så var havet lugnt och stilla och solen går ju aldrig ner, så vi passade också på att ta ett dopp i det blå. Kallt som attans! Men nu är det gjort i alla fall. För Sel, mig och hennes mamma åtminstone. Ikväll ska vi dock vidare med en hel del av dem som var med igår. Travnatt ute i Skellefteå! Jag har pengar att satsa så sedan får vi väl se om det blir ett ramaskri av en eller annan sort. Tur att man är vettig nog att hålla mestadels av lönen på annat konto under helgen dock.

Sel är däremot och jobbar i detta nu, så jag passar på att sitta här och uggla efter att jag varit ute och gått med Keilzie en sväng. Lämna ett litet meddelande i bloggen och kolla på TV-shop som nästan lyckas med att göra mig en smula nyfiken på en eller annan produkt - som jag inte tänker köpa. No friggin´ way!
Skräpreklam.

Nåja, jag ska väl ta mig en dusch tror jag, samt gå till affären en sväng. Om jag bara kan slita mig från Gilmore Girls.. som jag inte ens gillar. Rörliga bilder...  XD

/VildKatt

Balkongarbete

Efter att jag lyckats med att ligga i badet i en tre timmar och sovit så gott, så klev jag upp och gick in till stan för att fika med Elin, där vi också hann med att snacka med Kalle en sväng. Således fick jag kanske ännu ett rollspel att hänga med på. Väl hemma sedan fick jag faktiskt tummen ur röven och fick påbörjat mitt projekt - att klä in balkonggolvet med plastmatta.
Plastmatta kan också kallas för fejkgräs. Jag fick en smärre rulle av jobbet, ev särdels tjock kvalité, som jag satte igång att arbeta med. Inte helt lätt, visade det sig, och kanterna är allt annat än raka, men nog fan blev det rätt snyggt ändå!

Bildbevis över mitt arbete. Bilderna av samma usla kvalité som alltid. Borde kanske skaffa mig en nyare mobil eller en duglig kamera.

Före:
Så här rolig såg min balkong ut till att börja med. Föga spännande.

     

Under:
Jag hade ett ganska svettigt arbete med att skära mig igenom det tjocka lagret gummi. Blev kanske lite mycket matta ändå. Inte undra på att den var tung att få upp till andra våningen!

           

Efter:
Se vilken jävla skillnad det gjorde! Jag tyckte det blev fan så mycket snyggare!
Och ja, det är vår gästsäng som står där ute. När det är varmt och soligt slänger vi ut madrassen och badlakan, sedan ligger man bekvämt där ute! Jag funderar dock att göra som vi gjorde i skolan en gång då man ännu gick i gymnasiet och faktiskt sova där en natt eller så. *skratt*

                 

Sedan kom också katten för att inspektera arbetsresultatet.

Sedan kom katten för att inspektera.      

Överlag ger jag mig själv alltså godkänt! Nu jävlar kan jag börja köpa in saker att möblera och dekorera med. Några plantor på golvet och kanske en eller annan ampel? Får se vad det blir av det hela. Jag har lite idéer men man ska ju ha ork, tålamod och pengar också.

Nu ska jag se om jag kan få ihop något roligt av de usla videoklippen jag tog av mig och Porthos också, där vi leker på balkongen. Mobilen har en usel kamera, och jag kan inte ens vända på klippen, men vad fan. Det kommer väl sluta med att jag köper en videokamera av någon sort, eller kanske en kamera med videomöjligheter. En som var bättre än min förra.

Over and out!

Tiden flyger!

Tiden går så jävla fort. Bilen fick jag klar rätt fort, och besiktade den nu i torsdags. Fick förvisso anmärkningar på en positionslampa och en skyltlampa, men det är sådant jag kan ordna upp själv och därmed slipper jag återbesiktning. Rattlås på bilen är dock ett måste numera, så det inhandlade jag direkt efter besöket på bilprovningen.

I veckan var jag också inne och talade med en hästägare i ett riktigt tjusigt stall just bredvid golfklubben. En ägare till en Friserhäst som kände min tidigare hästägare. Något som naturligtvis skapade en oro hos den andra över varför jag egentligen slutade om jag sedan söker hästar igen. Nå, lätt att vara efterklok, är det inte? Att köra Tekno så här i efterhand var roligt nog för att jag skulle börja ångra mig för att ha slutat, men man går ju inte tillbaka och bufflar sig fram där nya ryttare redan tillsatts. Och det är alltid kul med nya platser.

Däremot är jag redo för lajv nu. Pratade länge med Amanda igår och blev peppad till tusen! Jag måste dock se över mian prylar en sväng. Skulle behöva ett par ordentliga linnebyxor och kanske någon slapp gammal tunika. Rustning ville Elin visst gärna låna ut, så jag får väl ta en titt på den och den 4:e juli tänkte jag nog fara iväg till Skellefteå Lajvimperium för att lära mig närkamp. Något som kan behövas med tanke på att jag ämnar ha en fysisk roll till Sägner från Eterna. Något som naturligtvis kommer bli sjukt roligt även om jag fasar lite för Amandas riddarroll och en annan riddare vid namn Itan. Tar med en klänning som reserv ifall saker går riktigt illa.

Till Nidum blir det dock en helt annan roll som gäller. Får snart blicka på det också, för hon kan vara knepigare att intrigera med. Eller lättare, på sätt och vis. Det är så helt olika roller bara. Och Sara håller ju på att göra ett mönster som jag ska prova till en ylleklänning åt Noomina. Får se när den hamnar i brevlådan så man kan få testa den. *hoppar och studsar*

Och till midsommar verkar det bli midnattstrav! Yey! Mitt första midsommarfirande på flera år!

Det löste sig

Åtminstone för tillfället. Fick nämligen igång bilen, så i mrogon är det att se över den en smula, sedan skaffa rattlås genast och boka besiktning snarast möjligt så man vet vad nästa steg ska bli.

Jävla amatörer som inte ens kan tjuvkoppla en bil ordentligt, men än värre att de faktiskt ger sig på mig igen!

Nu har jag parkerat bland villahusen en bit ifrån mig, så jag hoppas den får stå ifred tills i morgon så jag får fixat allt.

Trevligt med rollspel idag. Klädde upp mig för detta allena och det var riktigt najs att slippa ur korsetten som min klänning till stor del består av. Måste ha ett blogginlägg med massa bilder snart, för jag har lyckats samla på mig en del från både stall och mig själv.

To come!

/VildKatt

ARG!

Jag blir så jävla... upprörd!

Nu skulle jag till jobbet idag, hade bra musik i hörlurarna och vädret är strålande, och vad händer? Jo, folk har gjort inbrott i bilen, igen! Låset uppbrutet, kåpan av, men sedan hade visst något gått fel för bilen står kvar och startar bara inte!

Jag blir så jävla upprörd, helt enkelt. Det är knappast gratis att köpa / fixa bilar hela jävla tiden och vill man sno en bil försöker man väl sno en snygg, nej? Nej, för fan. Låt det drabba den som bara jobbat ett halvår i stöten!


Snart går jag fan bärsärk, speciellt om jag inte kan fixa ihop det här relativt billigt!

Tänk om det varit så simpelt också, att det gått att förhindra om jag bara skaffat mig det där fula rattlåset jag först tänkte på? Då är det än mer irriterande kan jag meddela.

Men nå, polisnmält är det i alla fall, och efter åtta ska jag också ringa Folksam och meddela om skadegörelsen, sedan får vi se om jag kan skicka någon kunnig på bilen som kan lappa ihop den åt mig. Går det bara på ett par tusen är det bättre än att jag ska köpa en ny, igen. Och bilen som skulle besiktas i morgon!
 GNARGH!

RSS 2.0