Städdag. Tre dagar kvar...

Lika flitig som alltid med att uppdatera märker jag. Fem dagar har passerat och egentligen har det väl inte hänt så mycket annat än att jag, för andra gången, fått på nosen över Tradera där andra gått in och budat på mina saker i sista sekunden så att jag gått miste om saker. Det svider i skinnet, speciellt med tanke på att jag behövt vinna den sista auktionen för att få klart hela min plan till den stundande maskeraden och nu istället fick söka bland internetbutiker under natten för att få iväg en beställning som förhoppningsvis kommer fram tills på fredag... Skulle förvisso bli billigare i slutändan, men frågan är nu om jag hinner få saken i tid. Håll tummarna!

Inga skrotdelar heller ännu, så jag ska alldeles snart ringa skroten igen och höra efter hur det går med sökandet. Inte för att jag har mycket tid denna vecka, men överlag vill jag gärna ha delarna så jag kan börja ta mig till stallet igen. Kanske går buss, vilket Sel idag påpekade, så eventuellt tar man sig ut via den en dag innan jag helt glömmer bort hur man gör igen. Har dock STORA (*host*) planer för dagen.

Först ska jag minsann diska, för det är alltid en bra start på en städdag, sedan ska jag äntligen ta itu med att rensa upp akvariet! Något jag sagt att jag skulle gjort för evigheter sedan. Men med gäster i helgen så vill jag gärna kunna stå för mitt kar, och så får det puttra ett par dagar efter sig helrenovering innan jag tänker på att skaffa nya djur. Mer neontetror om inget annat, för just nu är där bara fem stackare, sedan får vi se vad det blir. Är lite inne på att dvärggurami är bra skit.

Så, ska jag tvätat förstås. Diska, städa, tvätta coh städa akvarium - och ringa skroten. Speciellt ringa skroten, för det ska jag göra precis NU!

.... Jaha. Ingen escort inne i nuläget, men de hade det under bevakning. Man kanske skulle ringa ett annat ställe också. Dennis tipsade ju om ett. *Hmm* Får se över saken, helt enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0