En morsa senare

Hör och häpna, men jag har fått jobb. Förvisso bara för en dag eller två (enligt deras beräkningar) men i alla fall. Ska göra en undersökning för SJ angående deras reklam och så. Blir till att gå ut och ställa sig på stan i morgon för att fråga ut främlingar angående reklam. Blir säkert skitbra. *haha*

Mor min har hälsat på oss i långhelgen. Var rätt trevligt, men samtidigt är det jobbigt. Av någon anledning decimeras vi alltid till att bli en femton år när hon är i närheten. I alla fall då och då. Vet inte riktigt om det beror på oss, men samtidigt så beter hon sig själv som om att vi aldrig blir äldre heller.

I alla fall så passade vi på att låna en hyrbil och köra runt i trakten. Vi kom därmed genom följande orter, i ordning:
Boden, Överkalix, Övertorneå, Torneå/Haparanda, Kalix och tillbaka till Lueå. Därmed hann vi se några renar och en korp! <3 Aj löv korps! Åt i bilen och skrattade åt morsan som inte visst i vilken bil vi satt och väntade på henne, hann se Kukkolaforsen och köpa rökad sik (fisk), besöka Ikea och en av världens största godisbutiker Candy World. Det ni! Blev både Toblerone och över ett kilo lösgodis! Yey!

Dessutom åt vi ute i Luleå, men maten var inte något att hänga i granen direkt. Såg och hörde också Debbie sjunga under första maj samt att vi fick sova i soffan i skift. Alltid trevligt med besök, men det är faktiskt skönt tat morsan åkte hem ändå. Hon är för gammal för att sova i soffa, uppenbarligen.

image65

 En ren i sommarpäls, för er som inte sett en. :D

Kommentarer
Postat av: emelie

Låter som om du har det bra i luleå. Den godisbutiken skulle jag verkligen vilja besöka!

2008-05-08 @ 19:57:05
URL: http://emelille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0