Möbeljakt

Om Emelie tycker att hon är dålig på att uppdatera sin blogg, så är det inget mot vad jag är, men nu ska vi ändra lite på det!
Kom ju hem i tisdags och har haft saker att göra sedan dess. Dessutom har jag hunnit med att bli sjuk en runda, eller hur man vill kalla det. Är inte fri från besvär ännu, men utan feber så får man snällt aktivera sig. Inte för att jag inte gjorde det under helgen, för då firade vi att Elin fyllt år och passade på att invadera hennes lägenhet och gå ut och gå med hennes spets (hundras), samt spela Panty Explosion! Det senare är ett rollspel med fullt dugliga regler. *haha*

Dessutom har jag hunnit att besöka Boden och hälsa på hemma hos både Wera och Jenny, bli bjuden på mat, bli utskälld av hund och tittat på Scrubs med tysk dubbning.

Idag skulle jag däremot göra något så tråkigt som att tvätta, men dum som jag är så har jag bokat in det så att det totalkrockar med mitt inbokade besök på arbetsförmedlingen. Smidigt. Istället blir det att boka om tills i morgon då jag har hela dagen ledig.

Däremot ska vi ut på möbeljakt ikväll. Vi finkammade Blocket igår och fann både intressanta fåtöljer, bokhyllor och tv-bänk som vi ska ut och se över. Ikväll blir det att fara ut och se över fåtöljerna, samt gå in mot city och se över tv-bänken också. I morgon kväll ska vi undersöka bokhyllorna och med lite tur så blir det hemkörning med allt i morgon. Yey! Fast hemkörning och hemkörning. Troligtvis får vi hyra en lastbil på Statoil och själva baxa in allt, men vi ska se om vi inte kan flirta till oss lite assistans.

Så här ser de tilltänkta objekten ut;


Notera att vi bara ska ha sofforna från den sista bilden. Någon måtta får det vara.
Därmed skulle vardagsrummet börja bli klart också! Vi fick nämligen hem lamporna, mattan och handdukarna från IKEA igår.



Så jävla bra att man kan beställa hem vissa varor från deras hemsida. Alltså ska jag bara beställa hem min bokhylla sedan så borde allt vara klart. Ja, utöver gardiner till mitt rum och vardagsrummet då. Men detaljer!

Kommentarer
Postat av: Debbie

Mmmmm... reeeegler...

Och som du märkte i eftermiddags så tycker jag inte ett dugg synd om dig för att du får fara och shoppa möbler.

2008-04-07 @ 23:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0